Μοναδική εμπειρία φιλοξενίας!

Οι παροχές στο Levidi Suites καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την εμπειρία σας στο Ξενοδοχείο μας.

Οι παροχές μας ξεκινούν με το που φτάσετε στον χώρο μας! Το δωρεάν parking σας περιμένει για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στο Ξενοδοχείο.

Όλες οι σουίτες διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό με μοντέρνο καναπέ, τζάκι, φούρνο μικροκυμάτων και τραπεζαρία, ενώ το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με προϊόντα περιποίησης, μπουρνούζια και παντόφλες

το Ιδανικό Πρωινό

Επιλέξαμε για εσάς το ιδανικό πρωινό, για το ειδυλλιακό τοπίο στο οποίο βρίσκεστε. Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, με μια φρέσκια, gourmet διάθεση, θα προσφέρουν το κατάλληλο ξεκίνημα για μία ημέρα μέσα στην αρκαδική φύση.

Οι διάφοροι τύποι ψωμιού (απλό, παραδοσιακό ή εμπλουτισμένο με ντόπια παραδοσιακά υλικά) παρασκευάζονται μέσα στο Levidi Suites , ενώ παραδοσιακές πίτες, χειροποίητες μαρμελάδες και τυριά από τοπικούς παραγωγούς, συμπληρώνουν αυθεντικά και υγιεινά το πρώτο και σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.

Καθημερινή φροντίδα

Το Γυμναστήριο, πλήρως εξοπλισμένο από γυμναστικά όργανα, είναι δωρεάν. Μέσα στον καθαρό αρκαδικό αέρα, ο άνθρωπος εμπνέεται ιδιαίτερα ως προς το να προσέξει το σώμα του. Και έτσι, η περιηγητική σας εμπειρία εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο.

tzaki-levidisuites

Wifi παντού

Το διαδίκτυο βρίσκεται πλέον μέσα στην καθημερινότητά μας. Έτσι, στο Levidi Suites παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Αυτόνομη θέρμανση

Αυτόνομη θέρμανση παρέχεται σε όλους τους χώρους του Ξενοδοχείου. Αυτό δημιουργεί την πρέπουσα άνεση και κάνει την φιλοξενία ιδανική σε κάθε εποχή του χρόνου.

Pet friendly

Το Levidi Suites είναι pet friendly! Εδώ παρέχονται όλα τα αξεσουάρ για το δωμάτιο, τα οποία χρειάζεται ένα κατοικίδιο, χωρίς επιλέον χρέωση.